Second Hand

9-12 klasė
Originalus pavadinimas

Second Hand

Šalis

Lietuva

Metai
2019 m.
Žanras
Dokumentika
Trukmė
86
Cenzas
N-13
Originalo kalba

lietuvių, rusų, prancūzų, anglų, vengrų

Subtitrai

lietuvių, pritaikyta kurtiesiems ir neprigirdintiems

Režisierius
Arturas Jevdokimovas
Režisieriaus filmografija

2015 - Suokalbio antologija (dok. f.)

1999 - In Vogue (dok. f.)

1997 - Praėjusio filmo atminimui (dok. f.)

1995 - Vienas klausimas (dok. f.)

1994 - Tinklai (dok. f.)

1992 - Aukštyn upe (dok. f.)

1991 - Kirtimų Idilės (dok. f.)

1990 - Pasivaikščiojimas zonoje (dok. f.)

Scenarijaus autorius
Arturas Jevdokimovas, Arūnas Matelis, Ramunė Rakauskaitė
Prodiuseris
Arūnas Matelis, Algimantė Matelienė
Operatorius
Vytautas Rimkevičius, Eitvydas Doškus
Garso takelis
Jokūbas Tulaba

Ar kada susimąstėte, iš kur atkeliauja drabužiai į padėvėtų rūbų parduotuves? Per Didžiąją Britaniją driekiasi tamsus aukojamų drabužių surinkimo verslo tinklas. Filmas seka „labdaros" keliu iš Londono į Lietuvą ir fiksuoja nematomų, tuo užsiimančių lietuvių emigrantų kasdienybę. Šioje dokumentinėje komedijoje su detektyvo elementais atsiskleidžia keturių spalvingų personažų gyvenimas: jie susiduria su kultūriniais skirtumais ir tragikomiškais įvykiais, bet nepraranda užsidegimo bei ironijos kartais žiaurioje ir nežmoniškoje aplinkoje. 

Vaizdo įrašai