Gastronomijos savaitė: Ramenai

Originalus pavadinimas

Ramen Teh

Šalis

Singapūras, Japonija, Prancūzija

Metai
2018 m.
Žanras
Drama
Trukmė
90
Cenzas
N-13
Originalo kalba

japonų, anglų, mandarinų dialektas

Subtitrai

lietuvių

Režisierius
Eric Khoo
Scenarijaus autorius
Wong kim Hoh, Tan Fong Cheng
Prodiuseris
Yutaka Tachibana, Tan Fong Cheng
Operatorius
Brian Gothong Tan
Garso takelis
Kevin Mathews
Vaidina

Takumi Saitoh, Mark Lee, Jeanette Aw

2019 m. lapkričio 7 ir 9 dienomis Kauno kino centre „Romuva“ vyks Lietuvos gastronomijos savaitei skirta kulinarinių filmų programa, norintiems pažinti aukštąją maisto kultūrą. Programoje – Japonų filmas „Ramenai“, kuris kviečia į kulinarinę kelionę po Singapūrą bei ypač tyro Chaeno aliejaus spaudimo užkulisiai filme „Chaenas – ypač tyro aliejaus kraštas“.

„Filmas patiks visiems kelionių ir maisto gurmanams. Savo ramiu ritmu pakvies stabtelėti, įsižiūrėti, įsiklausyti ir iš tiesų pajusti tolimojo krašto skonių.“ (A. Račaitytė)

Masato, jaunas ramenų šefas, palieka savo gimtąjį miestelį Japonijoje ir leidžiasi į kulinarinę kelionę po Singapūrą, ieškodamas tiesos apie savo praeitį. Čia jis randa kur kas daugiau nei šeimos paslaptis ir nepaprasto skonio receptų. Singapūro meistro Erico Khoo filmas – tai ir širdį spaudžianti drama, ir spalvinga tolimojo Singapūro panorama, tačiau svarbiausia jame – galimybė pabūti magiškų skonių ir kvapų bei nepaprasto susikaupimo kupinoje ramenų virtuvėje.

Vaizdo įrašai